Performance marketing campagnes

Performance marketing campagnes

Of het nu Google Search, beeldbannering of social media is, performance marketing zit ons in het bloed. Samen stellen we een plan op, met daarin de gekozen strategie en de doelstellingen. Ook bouwen we samen een dashboard waarmee je wanneer jij dat wilt inzicht hebt in de behaalde resultaten. Daarna gaan wij alles voor je inrichten en optimaliseren. Van banner variaties, doorlopende experimenteren, tot het aanpassingen van biedingen om doelstellingen te halen nemen wij alles voor je uit handen.

  • Facebook & Instagram – Grootschalige zichtbaarheids- of performance campagnes met veel ruimte voor targeting en optimalisatie
  • Google – Google Adwords en Shopping inzet voor maximaal rendement
  • Twitter – Bereik specifieke doelgroepen met promoted Tweets

Facebook marketing en Instagram marketing

Door onze tooling en expertise kunnen we op korte termijn en tegen lage kosten uitgebreide Facebook campagnes opzetten. De targeting opties van Facebook stellen ons in staat om precies in jouw doelgroep vertoond te worden. Doordat wij een groot deel van het werk hebben geautomatiseerd kunnen we voor elke doelgroep hoog relevante advertenties inzetten. Dit zorgt voor optimaal resultaat en zichtbaarheid.

Instagram marketing wordt elke week belangrijker. Steeds meer mensen maken gebruik van Instagram. Doordat het onderdeel is van het Facebook netwerk kunnen we ook op Instagram gericht advertenties inkopen op jouw doelgroep. Door de focus op beeld is Instagram daarnaast een uitstekend kanaal om jouw product prachtig te laten zien.

Google Search en Shopping

Google Search blijf één van de grootste kanalen voor online resultaat. Door ons jarenlange expertise kunnen wij jouw search campagnes dusdanig inrichten dat je enkel betaald voor klikken van bezoekers die voor jouw business relevant zijn. Onze ervaring stelt ons in staat om jouw performance marketing campagne dusdanig in te richten dat je direct met een voorsprong begint.

Google Shopping is misschien wel het perfecte kanaal wanneer je fysieke producten via jouw webshop wilt verkopen. Google Shopping optimalisatie is echter een erg secuur werkje. Wij hebben de kennis in huis om jouw Shopping feed te verbeteren zodat je hogere posities in Google Shopping krijgt. Daarnaast kunnen we een gezonde biedstrategie samen opstellen waardoor je enkel betaald voor kliks op producten waar je wat aan verdiend.

Twitter marketing

Twitter kent een erg specifiek bereik in Nederland. Mocht jouw doelgroep overeen komen met die van Twitter dan kunnen wij via Twitter marketing jouw product precies op het juiste moment onder de aandacht brengen. Twitter biedt uitstekende mogelijkheden om een heel specifieke doelgroep te selecteren en hier campagne op te voeren. Hierdoor is het resultaat van een performance marketing campagne op Twitter vaak goed.